Most gyerekcipő vásárlása
esetén megajándékozunk a
Cipő Mesék egy példányával!

A Cipő Mesék a Deichmann mesegyűjteménye, melyben versbe szedve ismerhetitek meg Hetedhétország legkedvesebb cipellős, topánkás, csizmás és bocskoros történeteit. Az ismert tündérmesék feldolgozásaiban olyan legendás mesehősök kalandjai elevenednek meg, mint a bájos Hamupipőke, Hüvelyk Matyi vagy a Csizmás Kandúr, de találkozhattok táncos lábú hercegnőkkel, egy Óz birodalmába tévedt kansasi leánnyal, cipőkészítő manócskákkal és magával a Mikulással is!

Ha nem hiszed, járj utána:
szerezd be ajándék példányod!

Vásárolj gyerekcipőt 35-ös méretig üzleteinkben vagy az Online Shopban, és a választott cipő mellé – a készlet erejéig - a Cipő Mesék egy példányával is megajándékozunk! Kövess minket social media oldalainkon és nyerd meg a 2 db exkluzív keménykötésű kiadvány egyikét.

A további részleteket illetően érdeklődj munkatársainknál, vagy tekintsd meg szabályzatunkat!

Hallgasd meg Dallos Bogi
előadásában is!

A Cipő Mesék történeteit Dallos Bogi narrációjával is meghallgathatod! Csak olvasd be a saját példányodban található QR-kódot okostelefonoddal, és kezdődik is a mese!

Kell egy kis inspiráció?

Fedezd fel a mesés gyerekcipőinket a Deichmann Online Shop-ban!

TOVÁBB az Online Shop-ba!

Nyerd meg a Cipő Mesék exkluzív
változatát!

Facebook és Instagram oldalainkon kisorsolunk 1-1 db exkluzív, keménykötésű Cipő Mesék kiadványt is. Kövess minket, játssz és nyerd meg Te az egyiket!

A nyereményjáték időtartama: december 6-10.
Sorsolás: december 12.